TWisted3D -silat palkittiin ruotsalaisella innovaatiopalkinnolla hevosen hyvinvointia edistävänä keksintönä Solvallan Elitloppet-viikonloppuna 26.5.2023. Palkinnon myönsi Ruotsin ravien keskusjärjestö Svensk Travsport.


LEHTIARTIKKELI HEVOSENOMISTAJA-lehdestä 10/2023.


Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttöön @klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit valita jos haluat maksaa ostoksesi heti, tai vasta vastaanotettuasi tilauksesi.  Sinä teet ostokset, joten päätät myös miten maksat ne. #smooothshopping #klarna


AITOA SUOMALAISTA KÄSITYÖTAITOA YLI 100 VUOTTA JO VUODESTA 1918 !


RW VALJAAT on tunnettu korkeasta laadustaan, tinkimättömien materiaalien ja perinteikkään käsityön vaalijana. RW VALJAITA on valmistettu jo vuodesta 1982, mutta hevosvarusteiden valmistuksen taidot ovat kulkeneet suvussa jo neljän sukupolven ajan vuodesta 1918. 

Hugo Theodor Wahlstén 1918-     Hugo Aksel Wahlstén

Reijo Wahlstén  (Reijo kehitti anatomisen silamallisarjan v. 1993, jota valmistetaan edelleen.)

Tomi Wahlstén ...v. 2018 kehitetty täysin uudenlainen kolmiulotteinen silamalli TWisted 3D, jolle myönnetty patentin suoja ainutlaatuisen innovatiivisuutensa vuoksi. 


RW VALJAAT valmistetaan edelleen täysin kokonaan Suomessa, Lahden Kujalassa. Näin voimme olla varmoja RW tuotteiden korkeasta laadusta valjaiden pienintäkin osaa myöten. Aidon RW tuotteen tunnistat aina kultaleimasta.

RW VALJAAT valmistetaan ruotsalaisesta Tärnsjön luonnonmukaisesti kasviparkitusta valjasnahasta ja synteettiset varusteet BioThane USA-materiaalista.

Valjaan runkoteräksellä ainutlaatuinen ikuinen takuu. Kaikilla valmistamillamme tuotteilla on vuoden takuu.

Sukumme yli 100-vuotisen hevosvarusteiden valmistuksen suomalla kokemuksella ja osaamisella ylpeänä esittelemme Teille hyvät hevosalan toimijat täysin uuden mallisen RW-silan: TWisted3D-silan, jonka muotoilu on täysin ainutlaatuinen ja ennenkokematon. Silan erityinen tuotesuojattu (Patented) hevosen säkän väistävä runkotekniikka vapauttaa selän ja lavat silan paineelta sopien kaikille hevosille hevosen koosta ja yksilöllisistä eroavaisuuksista riippumatta. Tämä sila tarjoaa erityisen stabiilin/vakaan valjastuksen hevoseen erityisellä lähelle "imeytyvällä" close-contact muotoilullaan. 

Klassinen Reijo Wahlsténin v. 1993 suunnittelema RW Classic-anatominen silasarjamme jatkaa edelleen tuotannossamme uuden mallisarjan rinnalla ja pystymme yhä valmistamaan kaikkia silamalleja yksilöllisesti hevosesi muodon mukaisesti myös yksittäiskappalein räätälöitynä. 

Tervetuloa selaamaan ja tilaamaan tuotteitamme!  Tilaaminen on mahdollista suoraan verkkokaupasta tai perinteisemmin sähköpostilla sekä puhelimitse (numerosta 044/5574390) tai tulemalla suoraan meille Lahteen. Yrityksemme sijaitsee Lahdessa ja meille voi tulla milloin vain ostoksille tai soittaa mikäli mitä tahansa kysyttävää ilmenee. Meidän kanssa asioidessasi saat rehellistä suomalaista palvelua neljännen polven perheyrityksestä.

YLI 100€ TILAUKSET NETTIKAUPASTA RAHTIVAPAASTI SUOMESSA, toimitukset POSTILLA kotiPOSTIisi, SMART POST -automaattiin ja SHENKER-noutopakettina R-kioskit ja K-Marketit kautta maan.


Allaoleva lauseke on lisätty EU-direktiivin vaatimuksen mukaisesti.

"Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Lisäksi on mainittava kuluttajariitalautakunnan verkkosivun osoite (www.kuluttajariita.fi)".


Toimitusmyyntinä kotimaiset laaturavikärryt:

Alla linkki valmistajan sivulle:

CUSTOM SULKY-kärryt 

Kotimaiset aidot käsintehdyt RW VALJAAT, sekä maahantuonti HORSEWARE IRELAND loimet ja -asusteet. Varastomyymälässämme Lahdessa kattava valikoima HORSEWARE-tuotteita heti saatavilla, ei pitkiä odotteluja. Nämä kaikki meiltä ja jälleenmyyjiltämme kautta maan... Katso yhteistyökumppaneista lähin kauppiaasi.